O NAMA

Saznaj ko smo mi

ALUSEL BH / ALSEL DOO

Maticna kompanija ALUSEL – Istanbul osnovana je prije 50 godina I najveca je proizvodna kompanija rolo programa u jugoistocnoj evropi. Prostire se na 20000 m2 zatvorene površine I ima najmoderniju opremu za proizvodnju aluminijumskih ekstrudiranih lamela,celicnih lamela punjenih poliuretanom, ekstrudiranih lamela,perforiranih lamela …linije za proizvodnju limenih kutija do max. dužine od 10,5 m što predstavlja jedinstvene mašine u svijetu.
Linije za proizvodnju okta cijevi fi 40, 60 , 70 mm. Proizvodnja Mosel motora i prateće opreme za elektroniku kao i opremu za proizvodnju ostalih pratećih pribora za rolo programa.

Proizvodnja se pored Istambula u Turskoj nalazi i u sledećim zemljama:

-Njemačkoj, u mjestu Krefeld od 2000. g.
-Kini,gdje se proizvode motori Mosel i prateća elektronika (centrale, prekidači, daljinci…).

ALUSEL BH je jedan od najmlađih dijelova ALUSEL grupacije.Osnovna misija kompanije je da tržištu Bosne i Hercegovine i zemljama bivse Jugoslavije obezbjedi vrhunske sisteme profila za roletne, rolo vrata, komarnike, kao i prateće proizvode. Naš tim Vam je na raspolaganju da za svaki projekat dobijete optimalno rješenje uz maksimalne ekonomske efekte. Iskusni inžinjerski tim, korištenjem naprednih softverskih rješenja i razmjenom informacija sa Aluselovim inžinjerskim timovima širom svijeta, obezbjeđuje klijentima tehnička rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju njihove zahtjeve i potrebe. Trudimo se da našim klijentima
budemo na raspolaganju u svakom trenutku. Osnovni kvalitet ALUSEL-a je timski duh i neprekidni proces unaprijeđenja i usavršavanja ponude, ljudi i poslovnih procesa.

IMATE PITANJE

Kontaktirajte nas putem telefona ili mail-a. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku na sva Vaša pitanja.